skip to main content

Ann Larsson

Jag heter Ann Larsson och bor i Oxelösund tillsammans med min man och våra fyra barn. Jag är utbildad gymnasielärare i biologi och idrott, med lång erfarenhet av undervisning på både gymnasiet och högstadiet. 
Jag lägger stor vikt vid kontakter med mina elever och tycker att det är naturligt att vi planerar och följer upp studierna tillsammans. I mina ämnen är det viktigt att utgå från verkligheten genom att göra fältstudier, studiebesök och samarbeta med företag, organisationer och myndigheter. Jag hoppas och tror att alla som går på Nyköpings Enskilda gymnasium ska känna att det är en skola som satsar på hög utbildningskvalitet. Skolan har ett väl upparbetat samarbete med Stockholms universitet med bland annat laborationer, förläsningar och forskarskola.

Inom ämnet Idrott och hälsa kommer vi också att besöka olika föreningar och företag. Målet är att du skall hitta den form som passar dig och att du får fördjupade kunskaper för ett forstatt hälsoarbete genom livet. På Nyköpings Enskilda Gymnasium kan du välja att fördjupa dig inom kursen Vildmark & äventyr - en kurs som vi gärna berättar mer om när vi ses.

Till listan
ann@nykopingsenskilda.se 0702-663715
Diplomerad Gymnasieekonom
Kontakt

Telefon: 0155-285900
Fax: 0155-266262
E-post: info@nykopingsenskilda.se

Besöksadress

Västra Trädgårdsgatan 38
611 32 Nyköping

Postadress

Nyköpings Enskilda Gymnasium
Box 10
611 22 Nyköping


© 2013 Nyköpings Enskilda Gymnasium Producerad av webbyrå Holmér webb och design